ANAL THUNDER

Anal Thunder kokoaa rivinsä ja nousee LPRHC Festin lavalle neljän pitkän vuoden jälkeen. Lappeenrannassa vuonna 1997 perustettu skeittipunkyhtye on ollut jo vuosia yksi kotimaisen punkrockin suosituimmista nimistä, ja sillä on erittäin suuri fanikunta ja vankkumaton kulttiasema ympäri Suomen.

Anal Thunder totuttiin näkemään jokaisella LPRHC Festillä sen perustamisesta saakka aina vuoteen 2017 asti, jolloin yhtye päätti ilotulituksiin loppuneen 20-vuotisjuhlakeikkansa jälkeen, ettei se enää nouse Huhtiniemen lavalle. Huippu oli saavutettu, eikä sitä muka voinut enää ylittää. Tämän jälkeen yleisön ja järjestäjien lukuisista pyynnöistä huolimatta yhtye on pysynyt päätöksessään, eikä sitä olla nähty HC Festeillä. Eikä muutamaan vuoteen oikein missään muuallakaan.

Noin viikko sitten löysimme itsemme ison ongelman edestä. Meiltä puuttui pääesiintyjä, eikä tarpeeksi isoja ja uskottavia nimiä ollut aktiivisista bändeistä enää tällä aikataululla saatavilla. Hädässä ystävät kuitenkin tunnetaan. Tällä kertaa Anal Thunderia ei tarvinut pyytää esiintymään LPRHC Festeille, vaan yhtye huomasi tukalan tilanteemme, tarjosi auttavan kätensä ja pelasti meidät suuresta pulasta. Nyt iloisena voimmekin tiedottaa, että lauantaina 7. elokuuta ilmassa on ripaus nostalgiaa, historian siipien havinaa sekä suuren urheilujuhlan tuntua, kun Anal Thunder palaa kotiinsa Lappeenrantaan ja LPRHC Festin päälavalle!