Vapaaehtoiset

LPRHC Fest järjestetään 16.-17.6.2023 ja haemme jälleen lukuisia vapaaehtoisia toteuttamaan tapahtumaa kanssamme. Festivaalin järjestäminen ei olisi mahdollista ilman vapaaehtoisia, joita tarvitaan ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, sekä tapahtuman jälkeen. Vapaaehtoistyössä pääset kurkistamaan festivaalin kulissien taakse ja tutustut moniin hyviin tyyppeihin. Tarjolla on erilaisia tehtäviä kiinnostuksesi mukaan, kuten festivaalin rakentaminen ja purku, alueen siivous tai toimiminen eri pisteillä, joihin lukeutuvat esimerkiksi lipunmyynti, narikka, info ja catering. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai erikoistaitoja, mutta jos osaat jotakin erityisen hyvin, kannattaa se toki mainita hakemuksessa. Tarvittavan opastuksen saat paikan päällä. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, joten vapaaehtoisten täytyy myös olla täysi-ikäisiä.

Festivaalia järjestetään rakkaudesta lajiin, joten vapaaehtoisille emme voi maksaa palkkaa. Saat festivaalin ajaksi kulkurannekkeen, työpaidan sekä ruokaa ja juomaa. Vakuutamme sinut tapahtuman ajaksi. Halutessasi saat myös todistuksen osallistumisestasi ja kutsumme sinut LPRHC Fest -karonkkaan festivaalin jälkeen.

Festivaalin aikana vapaaehtoistyötä on tarjolla kahdeksan (8) tuntia, ennen ja jälkeen festarin voit toimia vapaaehtoisena kaksi päivää (8+8 tuntia) tai enemmän.

Tervetuloa mukaan!

 

Vapaaehtoishaku aukeaa pe 3.2. Tästä linkistä pääset täyttämään lomakkeen.