Vapaaehtoiset

LPRHC Fest järjestetään tänä vuonna näillä näkymin viimeistä kertaa 17.8. ja haemme jälleen joukkoa vapaaehtoisia toteuttamaan tapahtumaa kanssamme. Festivaalin järjestäminen ei olisi mahdollista ilman talkoolaisia, joita tarvitaan ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana, sekä tapahtuman jälkeen. Vapaaehtoistyössä pääset kurkistamaan festivaalin kulissien taakse ja tutustut moniin hyviin tyyppeihin. Tarjolla on erilaisia tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Voit tulla auttamaan festivaalin kasaamisessa ja purussa tai  alueen siivouksessa tai osallistua lipunmyyntiin tai narikan pyörittämiseen. Apua tarvitaan myös infopisteellä ja cateringissa. Et tarvitse aiempaa kokemusta tai erikoistaitoja, mutta jos osaat jotakin erityisen hyvin, kannattaa se toki mainita hakemuksessa. Tarvittavan opastuksen saat paikan päällä. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta, joten vapaaehtoisten täytyy myös olla täysi-ikäisiä.

Festivaalia järjestetään rakkaudesta lajiin, joten vapaaehtoisille emme voi maksaa palkkaa. Saat festivaalin ajaksi kulkurannekkeen, työpaidan sekä ruokaa ja juomaa. Vakuutamme sinut tapahtuman ajaksi. Halutessasi saat myös todistuksen osallistumisestasi.

Festivaalin aikana vapaaehtoistyötä on tarjolla vaihtelevan pituisissa vuoroissa. Joko ennen ja jälkeen festivaalin kasauksessa ja purussa ja siivouksessa tai tapahtuman aikana päivä- ta iltavuorossa.

Tervetuloa mukaan!

 

Vapaaehtoishaku aukeaa torstaina 30.5. Tästä linkistä pääset täyttämään lomakkeen.