Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

LPRHC Festin virallinen valokuvaaja on tänäkin vuonna Jetro Stavén!

Sama titteli on ollut Stavénilla jo vuodesta 2012. Kaikki nettisivujemme kuvat, ellei toisin mainita, ovat hänen ottamiaan. Jetro Satvén on 25-vuotias freelancer-valokuvaaja. Hän kuvaa mm. lehtikuvia, mainoskuvia sekä tapahtuma- ja hääkuvia. Hardcorekeikkoja hän on kuvannut arvionsa mukaan 6-7 vuotta, ja niistä kuvista on tekeillä tänä vuonna ilmestyvä kirjakin. Tutustu Jetron valokuviin.

lelmu logo
Vuonna 2013 henkiin herätetty Lappeenrannan elävän musiikin yhdistys toimii paikallisten musadiggareiden ja aktiivien voimin. Tuoden lepraan uusia, vanhoja ja toisinaan tuntemattomia mutta ennen kaikkea hyviä bändejä läheltä ja kaukaa sekä ylläpitää elävän musiikin kulttuuria.

saipa_logo_vectorized

ramirent_logotype_RGB_102_5

park_logo_500px_transparent

Kesähotelli Karelia-Park on festarialuetta lähellä sijaitseva, edullinen majapaikka. Hotellissa on 84 huonetta, joissa riittää valinnanvaraa aina yhden hengen huoneista viiden hengen huoneistoihin saakka. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, ja edullisiin huonehintoihin sisältyy myös monipuolinen aamiainen.

Huhtiniemi Camping on Saimaan rannalla festarialueen välittömässä läheisyydessä toimiva leirintäalue. Leirintäalueella on 33 leirintämökkiä, muutamia lomahuoneistoja ja runsaasti matkailuajoneuvo- ja telttapaikkoja. Alueella on myös oma ranta sekä rantasaunoja. Vastaanoton yhteydessä toimii myös viihtyisä terassi. Leirintäalueelta on myös suora kulkuyhteys festarialueelle.

kesamaen

Aidot vedyt ja atomit tehdään Kesämäen liha- ja kasvispiirakoista!

TEXMEXIN JA HYVÄN RUUAN LÄHETTILÄS LAPPEENRANNAN KESKUSTASSA

Gringoksesta maistuvat herkut jokaiseen makuun! Listalta löytyy laaja valikoima vegaanisia ruokia, meheviä burgereita, tulisia wingsejä sekä maistuvia a la carte -annoksia grillistä. Ammattitaidolla tehdyt herkut tuoreista raaka-aineesta, itsetehtyjä meksikolaisia kastikkeita unohtamatta. Erityisruokavalioiden huomioiminen on ollut alusta asti tärkeää – vegaaneille löytyy herkullista savutofua sekä nyhtösoijaa, gluteenittomat ja maidottomat löytävät myös listalta useampia vaihtoehtoja. Raikkaat, huolella tehdyt juomasekoitukset kruunaavat ruokailun.

 

puite_logo_500px_transparent

mad_color