PIKAKASSA

Tänä kesänä LPRHC Fest -yleisöä hellitään eräänlaisen sukupolvikokemuksen muodossa, kun lavalle nousee vuosikymmenen suurin kotimainen hardcore-sensaatio Pikakassa! Tämä MC Respektorin ja Spiderin johtama hardcore/trash/grind -duo on yksi kaikkien aikojen toivotuimmista – ellei toivotuin – esiintyjä LPRHC Festin historiassa. Aikaisemmin toivetta on ollut mahdoton toteuttaa, sillä yhtye on ilmaissut varsin selvästi omassa jo kappaleessaan Ei keikkoja kiitos, että Pikakassa ei keikkaile.

Joskus ei tarkoittaa kuitenkin ehkä, ja yhtye yllätti kaikki soittamalla ensimmäisen keikkansa ääriään myöten täyteen myydyssä Nosturissa joulukuussa 2018. Kesällä Nosturin spektaakkeli saa jatkoa, ja Huhtiniemessä kuullaan, miten lähtevät livenä sellaiset modernit klassikot kuin Kuhinaa päässä, Pikakassalla taas, Massii tai tulee rassii ja Raketilla vittuun!

Eikä siinä vielä kaikki! LPRHC Fest -keikan kunniaksi TMH Productions julkaisee aikaisemmin ainoastaan Youtube-palvelussa kuultavissa olleet Pikakassa 1 – 4 -äänitteet rajoitettuina vinyylipainoksina. Levyt tulevat myyntiin kesän LPRHC Festeillä.


Keskustelu

comments