Perjantain jatkoklubi: Kaucas ja Madred

LPRHC Festin virallisena jatkopaikkana toimii jälleen ravintola Old Cock! Ilmainen bussikuljetus festarialueelta yökerhoon kulkee molempina bailupäivinä.

Perjantain 4.8. jatkoklubilla suositaan lähituotantoa, kun lavalle astuvat Lappeenrannan thrash-ylpeys Madred sekä jo käsitteeksi muodostunut räppibändi Kaucas!

Madred veti kovan keikan viime vuoden festareilla ja jatkaa tulitusta tämän vuoden jatkoklubilla. Lappeenrantalaiset tietävät jo mistä on kysymys, ja jos jätkät jatkavat samaan malliin, kohta tietää varmasti muutkin. Luvassa on tiukkaa hiusten pyöritystä ja tykittelyä. Jos et usko, niin katso vaikka bändin tuore musiikkivideo Local Hero!

Lappeenrannassa vuonna 1998 perustettu hiphop-kollektiivi Kaucas keikkailee nykyään enää harvakseltaan, joten jokainen tilaisuus nähdä kyseinen nelikko kannattaa käyttää hyödyksi.

Kaucaksen aktiivivuosien jälkeen yhtyeen jäsenet ovat jatkaneet äänen tekemistä kukin omilla tahoillaan; äänisunnittelijanakin menestynyt Laineen Kasperi on tehnyt merkittävän soolouran ja keikkailee ahkerasti Palava Kaupunki -yhtyeensä kanssa, Tuomari aka Raipati on keikkailee ja feattailee säännöllisen epäsäännöllisesti sekä  ja MC Aztra tekee sooloa sekä muodostaa MNTTT-kokoonpanon yhdessä Eevil Stöön kanssa. Mc Haho puolestaan keskittää osaamistaan etupäässä teatterin äänisuunnittelun puolelle.

Jatkoklubin esiintymisen lisäksi Kaucas on mahdollista nähdä jonkinmuotoisena myös Laineen Kasperin Linnunradan Rinnebaarissa, joka pystytetään Huhtiniemen hyppyrinteeseen. Bändi on nimittäin uhannut esiintyä kokeellisessa elektro-teltassa almost instrumental.

Kaucas treeniksellä. Kuva: Niko Saarinen

Liput jatkoklubeille 11€, festarirannekkeella 8€
Ilmaiset bussikuljetukset kulkevat festaripaikan ja Old Cockin väliä klo 23.00 – 01.30

Keskustelu

comments