Lauantain jatkoklubi: LineOut ja Kivesveto Go Go

LPRHC Festin virallisena jatkopaikkana toimii jälleen ravintola Old Cock! Ilmainen bussikuljetus festarialueelta yökerhoon kulkee molempina bailupäivinä.

LPRHC Festeillä ei tunneta sellaista termiä kuin kisaväsymys – siitä pitävät huolen lauantain jatkoklubin esiintyjät LineOut ja Kivesveto Go Go!

 

Vastikään uuden levyn julkaissut, Milanon seudulta kotoisin oleva LineOut on yksi Euroopan skeittipunkskenen ahkerimmista bändeistä. Soittotatsia on haettu muun muassa Montrealin Pouzza Festiltä, Slovenian Punk Rock Holidaysta, Floridan the Festiltä ja Manchester Punk Festivalilta. Viisivuotisen matkan varrella on Lineoutin kanssa samalle keikalle osunut esimerkiksi sellaisia pikkubändejä kuten Dead Kennedys, Ignite, Ten Foot Pole ja Atlas Losing Grip.

Bändi vieraili Suomessa keväällä 2016, ja jostain ihmeellisestä syystä halusi tulla pian uudelleen. Toivotamme siis heidät tervetulleeksi hurmaavaan Etelä-Karjalaan!

Kouvolan suurin ja mahtavin vientiylpeys ja Suomen suloisin poikabändi Kivesveto Go Go ei jätä kylmäksi. Tarttuvia punkrockralleja tehtaileva bändi julkaisee heinäkuussa Nopeempi kuin Veijo -nimeä kantavan levyn ja tanssittaa festarikansaa pitkälle lauantain ja sunnuntain väliseen yöhön sekä vanhojen että tulevien hittiensä tahtiin.

Liput jatkoklubeille 11€, festarirannekkeella 8€
Ilmaiset bussikuljetukset kulkevat festaripaikan ja Old Cockin väliä klo 23.00 – 01.30

Kivesveto Go Go:n kuva: David Sarmas

Keskustelu

comments