KISSA

Suomen underground-skenen kermasta koronavuoden aikana koottu Kissa sinkosi rokkihaalareilla ja korkeilla koroilla terästetystä 70-luvusta sekä vanhoista hevimetallibändeistä ammentavalla estetiikallaan nopeasti yhdeksi maamme kuumimmista keikkabändeistä. Kitaravirtuoosi Günter Kiviojan johtaman superbändin menestyksen taustalla on suora ja hauska rock’n’roll, jonka eetoksessa on mukana tarkkaan harkittua kämäisyyttä ja kotikutoisuutta.

Bändin ironisesti cool debyyttialbumi Vaarallinen bändi julkaistiin Svart Recordsin kautta vuonna 2021, ja sen myötä bändi räjähti kirjaimellisesti kaikkien rockia ja indie-musaa seuraavien ihmisten tietoisuuteen. Kissa teki tuolloin myös ensivisiittinsä Lappeenrantaan, ja Lucky Monkeys oli silloin niin turvoksissa, että jono jatkui pitkälle ulos eivätkä läheskään kaikki halukkaat mahtuneet sisään.

Kissa julkaisi toukokuun alussa odotetun kakkoslevynsä Apinalinna, ja on sen myötä ollut kysyttyä kamaa kotimaisilla keikkapaikolla ja festareilla ympäri Suomen. Yhtye nähdään myös tämän vuoden LPRHC Festeillä, jossa odotettavissa on veretseisauttava show täynnä napalmia, glamia ja sähkökitaroiden ilotulitusta!