Jatkoklubit

 


 

LPRHC FEST JATKOBILEET TOTEEMISSA!!!

 

Pe 3.8. Lähtevät Kaukojunat // Pää Kii
La 4.8. Päivän Leike // Anal Thunder

LPRHC Festin viralliset jatkot järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa Lappeenrannan keskustassa sijaitsevassa Ravintola Totemissa. Aikaisempien vuosien tapaan ilmaiset bussikuljetukset jatkobileisiin alkavat välittömästi viimeisen bändin lopetettua keikkansa. Jatkobileisiin voi ostaa ennakkolippuja festivaalialueelta. Lippuja saa myös Totemin ovelta mikäli liput eivät mene ennakkoon loppuun.

PERJANTAI

Ensimmäisen illan karkelot käynnistää tamperelainen punkpop-yhtye Lähtevät Kaukojunat, joka on juuri julkaisemassa uutta pitkäsoittoaan. Joni Ekmanin luotsaama yhtye on ollut tuttu nimi suomalaisilla punk-keikoilla jo useamman vuoden ajan, ja saapuu nyt ilahduttamaan myös Lappeenrannan jatkobilekansaa.

Perjantain itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään Bändi jonka nimi on “Pää Kii”, joka on edelleenkin yksi tämän hetken suosituimmista kotimaisista punkbändeistä. Yhtye esitteli viime vuoden LPRHC Festeillä uudistuneen kokoonpanonsa, jolla se on työstänyt kuluneen vuoden aikana odotettua kakkosalbumiaan, joka ilmestyy syksyllä.

Luvassa on jälleen takuuvarma hittiputki yhtyeen vanhoja sekä tulevia klassikkokappaleita.

 

LAUANTAI

Lauantai-illan jatkobileet avaa Lappeenranta-Vaasankatu All Night Long -akselilla operoiva hardcorejyrä Päivän Leike, jonka keikat ovat aina jokin asteisia spektaakkeleita. Yhtye on uransa aikana saapunut lavalle mm. avaruusraketilla ja kamelilla ratsastaen sekä muutenkin hämmentänyt ihmisiä julkisilla esiintymisillään. Vielä ei tiedetä, mitä bändi on taikonut näihin juhliin, mutta aika suurella varmuudella luvassa on jotain spesiaalia, mikä kannattaa tulla kokemaan paikalle ihan itse.

Päivän leikkeen jälkeen lauantain ja samalla koko LPRHC Fest -viikonlopun tulee paketoimaan Lappeenrannan oma Anal Thunder! Yhtye on aikaisemmin esiintynyt jokaisella LPRHC Festeillä, mutta tällä kertaa bändi halusi rikkoa kaavan ja räjäyttää vasta festareiden jatkobileissä. Faktahan on, että LPRHC Fest ei ole LPRHC Fest ilman Anal Thunderin keikkaa, joten täältä pesee!

Lippujen hinnat ja tarkemmat yksityiskohdat julkaistaan myöhemmin!