Jatkoklubit

LPRHC FESTIN JATKOBILEET TOTEEMISSA!!!

Pe 19.7. KYRE JA DUUNARIT // MIETTIIN
La 20.7. JONI EKMAN & KOIRA // PUHELINSEKSI

LPRHC Festin viralliset jatkot järjestetään tänä vuonna toistamiseen Lappeenrannan keskustassa sijaitsevassa Ravintola Totemissa. Aikaisempien vuosien tapaan ilmaiset bussikuljetukset jatkobileisiin alkavat välittömästi viimeisen bändin lopetettua keikkansa. Jatkobileisiin voi ostaa ennakkolippuja festivaalialueelta. Lippuja saa myös Totemin ovelta mikäli liput eivät mene ennakkoon loppuun.

PERJANTAI

Ensimmäisen illan karkelot käynnistää Kouvolasta ponnistava Miettiin bändin jätkiensä kanssa. Vuodesta 2014 levyjä julkaissut ja keikkalavoja kiertänyt Miettiin kiinnitettiin taannoin maineekkaalle Svart Recordsille ja yhtyeen ensimmäinen virallinen bändilevy Miettiin …ja bändin jätkät näki päivänvalon aikaisemmin tänä vuonna. Yhtyeen muodostavat laulaja-lauluntekijä Vili Miettisen lisäksi vakuuttava nippu muusikoita kotimaisen punk-skenen kärkibändeistä ja yhtyeen energinen livekunto on ehdottoman tsekkaamisen arvoinen, jos bändi ei ole entuudestaan tuttu. Tai vaikka olisikin!

Miettisen jälkeen ensimmäisen festaripäivän tulee paketoimaan Lappeenrannan ylpeys, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Kyre & Duunarit on ollut yksi toivotuimmista esiintyjistä jokaisena vuonna kun LPRHC Festiä on järjestetty. Kyre & Duunarit on keikkaillut viime vuosina hyvin säästeliäästi, mutta tänä vuonna ei säästellä vaan räjäytetään, näytetään kesoa ja ollaan vitun lesoja!

LAUANTAI

Kun viimeisen bändin viimeisetkin särösoinnut festivaalialueella ovat hiljentyneet ja Linnunradan Rinnebaarin avaruusmatkaajat suunnanneet aluksensa takaisin tähtikaaren taa, jatketaan bileitä Totemissa vielä kahden bändin ajan.

Ensimmäisenä lavalle nousee rovaniemeläislähtöinen Puhelinseksi, jonka laiva on lastattu melankolisella ja melodisella punkrockilla. Vuonna 2015 perustettu Puhelinseksi nousi pari vuotta sitten Suomen punkkia kuuntelevan kansanosan tietoisuuteen kertaiskulla, kun yhtyeen debyyttikasetti Meillä on ikävä kaikkea (2017) näki päivänvalon. Näyttävän esiinmarssinsa jälkeen Puhelinseksi on ollut kovaa kamaa keikkalavoilla, ja yhtyeen viime vuonna julkaistu debyyttipitkäsoitto revittiin käsistä.

Puhelinseksin jälkeen boogie woogie ja All Night long jatkuu vielä yhden keikan ajan, kun huippuunsa viritetty jytäkone Joni Ekman & Koira nousee esiintymislavalle. Juhlat laitetaan lopullisesti pakettiin veretseisauttavalla rock’n’roll showlla, jonka avainsanoina toimivat sähkökitara, lisää sähkökitaraa, kesä, pidetään hauskaa, LPRHC FEST 2019!!!!

Ennakkoliput 12 € (myydään festarin infopisteellä) sis. eteispalvelumaksun.