Info

LPRHC Fest on Lappeenrannassa järjestettävä kaksipäiväinen festari, joka keskittyy hardcore-, punk- ja räp-musiikkiin sekä niiden ympärillä pyöriviin ilmiöihin. LPRHC Fest järjestetään 4.-5.8.2017 Lappeenrannan Huhtiniemessä.

Käytännön bisnekset

Saapuminen

Festarialue on Huhtiniemen laskettelurinteen nurmikentällä. Sinne pääsee Pelitietä pitkin. Ajele sitä niin pitkälle kuin pääset, niin olet perillä. Parkkitilaa alueen läheisyydessä on erittäin rajoitetusti, joten ensisijaisesti suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla tai lihasvoimin.

Kartan saat suurennettua klikkaamalla siitä.

13734701_10153947955009833_1906113417_n

Katso sijainti Google Mapsista.

Kyydit Lappeenrannassa

Info tulossa.

Majoittuminen

Huhtiniemi Camping on festarialueen välittömässä läheisyydessä toimiva leirintäalue. Leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirinnästä pääset alueelle, kun sinulla on sekä festivaali- että leirintäranneke. Rannekkeenvaihtopiste on ainoastaan pääportilla. Leirintäalueen asiakkaat saavat leirintärannekkeen leirintäalueen vastaanotosta.

Kesähotelli Karelia-Park sijaitsee kävelymatkan päässä festarialueesta. Hotellilla on edullisia huoneita useassa eri koossa. Huonehintoihin sisältyy aamiainen. 

Töihin?

Töihin festareille?

Festivaalin onnistuminen edellyttää myös hyvää talkooporukkaa. Apua tarvitaan mm. lipunmyynnissä, rakennusvaiheessa, muonituksessa, narikassa ja alueen siivouksessa. Talkoolaiset saavat palkkioksi ruoan sekä sisäänpääsyn festareille, rahallista korvausta ei makseta.

Talkoolaisilta edellytetään vähintään seitsemän tunnin työpanosta, muttemme pistä pitkäkestoisempiakaan suorituksia pahaksemme. Jos olet kiinnostunut auttamaan tapahtuman toteuttamisessa, mailaa osoitteeseen: lprhcfest.talkoolaiset(a)gmail.com. Laita mailiin yhteystietosi, toivomasi työtehtävä festareilla ja kuinka paljon olet valmis työskentelemään.

Alue

Aukiolo

Festarialue on auki perjantaina klo 16-00.00 ja lauantaina klo 12-00.00.

Tänä vuonna festivaalin ikäraja on 18 vuotta, jotta koko alue voi toimia anniskelualueena. Viihtyisällä nurmialueella voi bändien välissä paistatella päivää omia kiinteitä eväitä nauttien, omia juomia voi säilyttää viinanarikassa. Ensimmäinen käynti narikassa maksaa 2 €, sitä seuraavat 1 €/kerta.

Tarjoilut

Anniskelu

Anniskelun hoitaa tuttuun tapaan ravintola Torvi.

Ruokatarjonta

Ruokamyyjinä toimivat tänä tuonna TUEN GRILLI, vetykoju KAHVIKIOSKI TIINAN TUPA sekä itämaista kasvisruokaa tarjoileva HO DAI.

Skeittiparkki

Skeittiparkissa saa festivaaliaikana skeitata normaalisti. Parkki ei kuulu festivaalialueeseen.

Esteettömyys festareilla

Inva-wc löytyy. Pyörätuolilla liikkuvan avustaja pääsee sisään kaupan päälle. Nurmialue ei ole tasainen, joten se saattaa aiheuttaa hankaluuksia apuvälineiden kanssa liikkuville. Festivaalialueella on inva-WC.

Siisteys

Festivaalialueelta löytyy roskiksia. Pidetään alue siistinä! Tyhjille muovipulloille ja tölkeille on oma keräyspisteensä.

Voit mieluusti ilmoittautua alueen siivousjoukkoihin ilmaista lippua vastaan. Ohjeet löydät kohdasta “Töihin festareille?”

Huomioitavaa

Turvallisuus

Alueelle ei saa tuoda terä- tai ampuma-aseita, myös huumausaineiden tuonti alueelle on lain mukaan kielletty. Alueelle ei myöskään saa tuoda pitkiä sateenvarjoja (kokoontaitettavat sallittu), telttoja, autoja, spraypurkkeja ja niin edelleen, tajuatte pointin. Järjestyksenvalvojalain mukaan järjestyksenvalvojilla on oikeus tarkistaa festivaalivieraat. Festarialueelle ei saa tuoda eläimiä.

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme noudattamaan järjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Järjestyshäiriörikkeistä ilmoitamme tarvittaessa poliisille. Aidan rikkomisesta kiinni jäävä joutuu korvaamaan vahingon. Aita on kallista, emme suosittele.

Itsestä ja kaverista huolehtiminen

Alueen heinikossa on todennäköisesti punkkeja (myös niitä ötököitä), joten ole varuillasi. Maa-ampiaisia on myös havaittu. Muista juoda runsaasti vettä, käytä aurinkorasvaa ja päähinettä, jos sattuu paistamaan. Muistuta myös kaveria, ja ethän jätä sitä yksin. Pidetään huolta!

Löytötavarat

Festivaalin aikana löytötavarat toimitetaan infopisteeseen. Kadonnutta omaisuutta voit tiedustella festivaalia seuraavina sunnuntaina ja maanantaina puhelinnumerosta 040 764 4028. Maanantain aikana kaikki arvotavaraksi luokiteltava toimitetaan Lappeenrannan poliisille. Muut löytötavarat päätyvät Pro Punk & Hardcore ry:lle. Voit kysellä kadonnutta omaisuuttasi osoitteesta lprhfest(a)gmail.com.

Kun festarit ei riitä

Jatkot

Jatkot bailataan jälleen ravintola Old Cockissa.

Perjantaina jatko-ohjelmasta vastaavat räppi-ikoni Kaucas ja paikallinen thrashjyrä Madred.
Lauantaina festareitten viimeisen puristuksen vääntävät italialainen skeittipunkbändi Lineout ja Kouvolan komiat: Kivesveto Go Go!

Ilmaiset bussikuljetukset kulkevat nonstopina festaripaikan ja Old Cockin väliä klo 23.00 – 01.30.

Liput jatkoklubeille 11 €, festarirannekkeella 8 €

Media

Medialle

Haastattelupyynnöt ja akkreditoituminen hoituvat yhteyslomakkeella. Valitse vaihtoehto “Median edustaja” ja kerro, mitä asiasi koskee. 

Verkkosivut

LPRHC Fest -sivuston suunnittelu Hanna Räty ja toteutus: Henrik Sundén.

Jos sivut eivät toimi järkevästi käyttämälläsi laitteelle, laita palautetta meille. Sivut kehittyvät jatkuvasti. Palaute.

Kaikki sivuilla käytetyt kuvat (ellei toisin mainita): Jetro Stavén & Timo Koponen.