HUORA

Harva punk-bändi kykenee enää nykyään herättämään huomiota tai ylittämään uutiskynnyksen, mutta Huora on yksi niistä. Kun perhearvoja puolustava Aamulehti päätti siistiä jutussaan yhtyeen nimen muotoon ‘Prostituoitu’, syntyi sensuurikohu, jota puitiin suurimpia sanomalehtiä myöten. Tamperelaisbändi on kuitannut tämän ilmaisena mainontana ja rynninyt tiensä isoille lavoille ja listojen kärkeen.

Pahennusta herättävän nimen lisäksi menestyksen on taannut bändin vimmainen live-energia ja laulaja Anni Lötjösen hurja karisma. Rokkia ja metallia punk-otteella yhdistelevä bändi on kerännyt faneja yli genrerajojen ja kasvanut parissa vuodessa yhdeksi Suomen suosituimmista uusista kitarabändeistä.

LPRHC Festin yleisö muistanee Huoran kahden vuoden takaisen esiintymisen pikkulavalla. Tänä vuonna Huora on ollut yksi festarimme toivotuimmista bändeistä, ja ottaa ansaitusti paikkansa pääesiintyjien joukossa. Viime vuonna listaykköseksi nousseelta Kosto Elää! -albumilta lohkaistut sinkut Oispa kaljaa, Kaikki kaatuu ja Puukottaja tarjoavat taattua paahtoa, kun Huora tekee paluun Lappeenrantaan heinäkuussa.


Keskustelu

comments