Blogi

LPRHC Festin hyväksi havaitsema yhteistyökumppani Gringoc Locos tarjoilee Lappeenrannan keskustassa herkkuja monenlaiseen makuun. Listalta löytyy laaja valikoima vegaanisia ruokia, meheviä burgereita, tulisia wingsejä sekä maistuvia a la carte -annoksia grillistä. Annokset on tehty ammattitaidolla tuoreista raaka-aineesta, itsetehtyjä meksikolaisia kastikkeita unohtamatta.

Se, mistä erityisesti tykkäämme, on erityisruokavalioiden laaja huomioiminen – vegaaneille löytyy herkullista savutofua sekä nyhtösoijaa, ja myös gluteenittomat ja muuten vaan maidottomat löytävät listalta useampia vaihtoehtoja. Raikkaat, huolella tehdyt juomasekoitukset kruunaavat ruokailun.

Henkilökunnalta terveisiä festarikansalle: “Ihanaa nähdä teidät tänäkin vuonna!”

Gringos Locos, Snellmaninkatu 10, 53100 Lappeenranta
http://www.ravintola.fi/ravintola/gringos-locos-lappeenranta/

Avoinna:
ti–to 16–23
pe 16–24
la 12–24
su 13–22

Kesähotelli Karelia-Park toimii jo kolmatta vuotta LPRHC Festin yhteistyökumppanina – vahva suositus!

Kesähotelli Karelia-Parkissa monipuolista majoitusta festarikansalle!

Kävelymatkan päässä festarialueelta sijaitseva rento kesähotelli tarjoaa edullista majoitusta myös LPRHC Fest -vieraille. Hotellin valikoimasta löytyy monenkokoisia yöpaikkaratkaisuja aina yhden hengen huoneesta neljän tai viiden henkilön parvekkeellisiin huoneistoihin saakka.

Karelia-Parkin hinta-laatusuhde on kohdillaan: Kaikkiin Karelia-Parkin huonehintoihin sisältyy aamiainen ja iltasauna sekä pysäköinti piha-alueella. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, jääkaappi ja liesitaso sekä puhtaat pyyhkeet ja valmiiksi pedatut petivaatteet.

Karelia-Parkin hotellipäällikkö Jatta Rutanen lähettää terveisiä huoneen varaamista miettiville: Kokemuksemme
aikaisemmista vuosista ovat olleet erinomaiset, hotellillamme majoittuneet festarivieraat ovat osoittautuneet tosi leppoisaksi asiakaskunnaksi! Otetaan  LPRHC Fest-väki vastaan tosi odottavin ja iloisin mielin hotelliimme tänäkin vuonna ja toivotaan kaikille loistavaa, ja mahdollisimman aurinkoista festariviikonloppua!”

Myös yhden päivän liput nyt myynnissä TÄÄLLÄ!

 

Päiväkohtaiset esiintyjät, olkaapa hyvät!

PERJANTAI 4.8.

MC TAAKIBÖRSTA
Anal Thunder
Anttti & Koowee
Eevil Stöö
Hammertime
Huora
Pakkosyöttö
Pää Kii
Ravage Ritual
VV55

LAUANTAI 5.8.

MADBALL (USA)
Atomirotta
Become A Threat
Eläköön Elämä!
Foreseen
Jontti, Shaka & Petos
Julma H
Kesä
Lapin Helvetti
Miettiin
Out Of Breath
Puhelinseksi
Radiopuhelimet
Rottanaama Bissebingo
Unkind
Wasted
1981

Lisäksi alueella palvelee molempina päivinä Laineen Kasperin Linnunradan rinnebaari, joka tarjoilee kotimaisen elektronisen musiikin kiinnostavimpia underground-nimiä ja yllättäviä yhteiskeikkoja.

KOSMISTA KUPLINTAA JA AVARUUSVICHYÄ

 

LPRHC Festin alueelle, Huhtiniemen vanhaan hyppyrinteeseen pystytetään tänä vuonna kokeelliselle kone- ja instrumentaalimusiikille omistautunut teltta-stage, Linnunradan Rinnebaari, jota isännöi äänisuunnittelijana ja rap-artistina tunnettu Laineen Kasperi.

Linnunradan Rinnebaarissa tullaan kuulemaan kotimaisen elektronisen musiikin kiinnostavimpia underground-nimiä ja todistamaan yllättäviäkin yhteiskeikkoja sekä vierailuja. Esiintyjälistalta löytyy nimiä Kari Tapiirista Ronskibiittiin ja Aztra Beatsista Kummitusorkesteriin. Kuka uskaltaa edes kuvitella, millainen on Kaucas Goes Almost Instrumental?

Ideana on laajentaa alakulttuureihin keskittyneen LPRHC-festivaalin musiikillista kirjoa nykyeurooppalaiseen suuntaan, jota edustavat erilaiset koneellisen musiikin alalajit. Vaikka suuntaukset voivat suhteellisen paksusti myös Suomessa, ne tuppaavat usein jäämään suurempien kaupunkien klubielämyksiksi. Haluammekin nyt antaa kyseisille alakulttuurin muodoille mahdollisuuden tulla koetuksi myös Etelä-Karjalan kesäisillä kunnailla.

Teltan dekoraatiosta ja videosuunnittelusta vastaavat nykyhetken kiinnostavimpiin suunnittelijoihin lukeutuvat Ville Seppänen, Antti Annanpalo sekä Lappeenrannan oma alakulttuurivelho Ville Färsaaret. Rinnebaarin itseoikeutettuna baarimestarina toimii Raipati, joka sekoittelee asiakkaiden tajuntaa kryptisen galaktisilla Malmi-Halli-vaikutteisilla räpeillään.

Rinnebaarin varmistuneet esiintyjät:

Kari Tapiiri
Mesak
Ronskibiitti
MalmiHalli
Aztra Beats
Kummitusorkesteri
Govt Acid
Skraidut