10-vuotias juhlii uudella festarialueella

LPRHC Fest järjestetään ensi kesänä poikkeuksellisesti jo 22.–23. heinäkuuta. Festivaali rymytään kahden edellisen vuoden tapaan Lappeenrannan Huhtiniemessä, mutta alue siirtyy hiekkakentältä vieressä sijaitsevalle laskettelurinteen nurmialueelle. Kunnon mutabileet siis tulossa!

Kuten kaikki muistavat, ensimmäinen LPRHC Fest järjestettiin 2006 ja festari viettää ensi kesänä 10-vuotisjuhliaan. Olihan siellä pari vuotta väliä, ettei festaria järjestetty lainkaan ja nimikin oli alun perin Lappeenranta Hardcore Summerfest. Kuitenkin se, mikä pysyy on harkki ja DIY-meininki. Vuodesta 2012 LPRHC Festiä on järjestänyt Pro Punk & Hardcore ry.

Juhlavuoden kunniaksi festivaaleilla tullaan näkemään 10-vuotisspecialjuhlashow, jossa lavalle nousee parin biisin ajaksi Lappeenranta-punkin ja hc:n vanha liitto eli Eevan tyttäret, Project, Numb For Nothing ja Black Betsy! Tulevien comebackien lisäksi LPRHC Festeillä nähdään laaja kattaus mielenkiintoisia punk-, hardcore- ja vaihtoehtorocknimiä Suomesta ja ulkomailta.

Päivitetty 21.3.2016.

Keskustelu

comments